Апартамент за гости „България – 2“

Апартамент за гости „България 2“ е разположен в масивна четири етажна сграда в непосредствена близост до центъра на град Малко Търново.

Апартамента разполага с общо четири помещения – две спални, хол всекидневна и кухня. Двете спални са обзаведени с комфортни легла с най-висок клас матраци, гардероб, нощни шкафчета и  43 инчови телевизори.

В помещението обособено като хол и всекидневна е разположен удобен диван, удобна маса за хранене за 4 човека, голям 55 инчов последно поколение телевизор. Кухненският кът е оборудван с модерна техника – фурна, керамичен плот с котлони, аспиратор, хладилник с фризер, предоставящи абсолютно всички удобства за удобен престой. В кухненското помещение е инсталирана и перална машина. Всички кухненски уреди са последен модел от марката Gorenje.

Апартамента се отдава под наем за минимум две нощувки. За актуални цени и възможност за настаняване, моля свържете се с нас.

От панормно разположения балкон може да се насладите на невероятно красивите изгреви на Малко Търново с чаша ароматно кафе.

Големият Врис – един от символите на град Малко Търново се намира само на 50 метра от апартамента.

Най-близкото летище е международното летище Бургас, на разстояние от 80 км. Град Бургас се намира на 70 км от апартамент за гости ‘България – 2″